shahrmaftool shahrmaftool .

shahrmaftool

سقف تيرچه بلوك چيست و چه مزايا و معايبي دارد؟

سقف تيرچه بلوك به عنوان يكي از رايج‌ترين سقف‌ها‌ در ايران شناخته مي‌شود. از آن‌جايي كه اين سقف‌ها در ايران، نسبت به ساير از مزاياي ويژه‌اي برخوردارند، بنابراين طرفدار زيادي هم دارد. البته در كنار مزايا، معايبي نيز دارد. اين مسئله سبب مي‌شود، اجراي سقف بلوك در برخي از پروژه‌هاي ساختماني دچار محدوديت شود. ناگفته نماند، در ميان انواع سقف‌ها، اين سقف متداول‌ و مقرون به صرفه‌ترين نوع است. اما سقف تيرچه بلوك چيست و به چه سقفي گفته مي‌شود؟ مزايا و معايب اين سقف چيست؟ در ادامه با سقف تيرچه بلوك و كاربرد آن به طور دقيق‌تري آشنا مي‌شويم.

سقف تيرچه بلوك چيست ؟
تيرچه و بلوك، نوعي دال يك‌طرفه محسوب مي‌شود. همان‌طور كه از نام اين سقف پيداست، شامل دو جزء تيرچه و بلوك است كه توسط بتن پوشش داده مي‌شود. در واقع تيرچه از يك پايه سفالي يا بتني تشكيل مي‌شود. بلوك نيز سفال است. لازم به ذكر است امروزه به منظور سبك‌سازي ساختمان، به جاي سفال از يونوليت استفاده مي‌گردد.  

در گذشته براي ساختمان‌سازي از سقف طاق ضربي استفاده مي‌شد و بسيار رايج بوده است. بيش‌تر ساختمان‌هاي قديمي با اين نوع سقف‌هاي طاق ضربي ساخته مي‌شده‌اند. اما پس از بررسي‌هاي لازم مهندسان از زلزله‌هاي مخرب به اين نتيجه رسيد‌ه‌اند كه سقف طاق ضربي در هنگام زلزله فاقد عملكرد و ايمني مناسب است. 

اجزاي تشكيل‌دهنده سقف تيرچه بلوك
حال كه دريافتيم سقف تيرچه بلوك چيست ، بهتر است با اجزاي تشكيل‌دهنده نيز آشنا شويم:

سيستم خرپايي (آرماتور فشاري، كششي، عرضي)
پاشنه سفالي يا بتني
آرماتورهاي افت و حرارت و آرماتور منفي
كلاف مياني يا ژوئن
بتن پوششي
ناگفته نماند تيرچه به دو صورت كروميت و بتني در بازار موجود است. تيرچه كروميت در واقع نوع بدون پاشنه بوده و فلزي است.

كاربرد سقف تيرچه بلوك چيست ؟
از سقف تيرچه بلوك در ساخت‌وساز‌هاي مختلفي اعم از ساختمان‌هاي اسكلت فلزي و بتني مسكوني و اداري استفاده مي‌شود.

كاربرد سقف تيرچه بلوك در ساختمان اسكلت فلزي
به منظور عملكرد صحيح سقف تيرچه بلوك در ساختمان اسكلت فلزي، لازم است ميلگردهاي كششي در زير تيرچه به پل‌هاي فلزي جوش داده شود. در صورت استفاده از بلوك‌هاي پلي استايرن، لازم است از نوع نسوز يا كندسوز استفاده شود.

به منظور بهبود عملكرد سقف تيرچه بلوك در ساختمان‌هاي اسكلت فلزي، بهتر است از تيرهاي لانه زنبوري استفاده شود.

كاربرد سقف تيرچه بلوك در ساختمان بتني
از ديگر كاربردهاي سقف تيرچه بلوك، استفاده در ساختمان‌هاي بتني است. در اين نوع ساختمان ممكن است ارتفاع سقف از پلي كه به آن وصل مي‌شود كمتر باشد. اين اختلاف ارتفاع با پر كردن بتن در زاويه 45 درجه جبران شده و از يك بتن سبك استفاده مي‌شود.
مزاياي استفاده از سقف تيرچه بلوك
1 . يكي از اصلي‌ترين مزاياي سقف تيرچه بلوك ، صرفه‌جويي در هزينه است.
2 . بهترين عايق صوتي و حرارتيست.
3 . در برابر رطوبت و پوسيدگي بسيار مقاوم است.
4 . از ديگر مزاياي سقف تيرچه بلوك ، كمك به سبك شدن بار سقف است.
5 . به دليل پيش ساخته بودن، سرعت نصب را بالا مي‌برد.
6 . سبب كاهش استفاده از خاك و گچ مي‌شود.
7 . فرآيند قالب بندي و شمع‌بندي اين سقف راحت بوده و نيازي به نيروي متخصص ندارد.
8 . استفاده از بلوك و يونوليت، مصرف بتن را كاهش مي‌دهد.
9 . در برابر باد و زلزله بسيار مقاوم است.
معايب استفاده از سقف تيرچه بلوك
1 . از جمله معايب سقف تيرچه بلوك ، خروج مواد سمي از يونوليت در هنگام آتش‌سوزي است.
2 . امكان شكستن پاشنه در اين سقف وجود دارد.
3 . از دهانه هشت متر بيشتر، قابل استفاده نيست.
4 . ممكن است با گذر زمان، گچ ترك بردارد.
5 . باريك شدن مقطع تيرچه‌ها، سبب كاهش مقاومت سقف در برابر زلزله مي‌شود.
6 . از آن‌جايي كه تيرچه در كارگاه ساخته مي‌شود، ممكن است نظارت كيفي كافي روي آن انجام نگردد.
7 . در سقف قوسي و مثلثي شكل داراي محدوديت در اجراست.
8 . ممكن است بلوك‌هاي سيماني در زمان زلزله شديد خرد شود. در نتيجه منجر به فروريختگي شود.
9 . در آخر در ميان معايب سقف تيرچه بلوك، بايد گفته شود اين سقف در برابر سقف دال بتني و كامپوزيت صلبيت كمتري دارد.
 كلام آخر
سقف تيرچه بلوك در بين تمامي سقف‌هاي مورد استفاده براي ساختمان‌سازي از نوع پركاربرد و رايج آن محسوب مي‌شود. مزاياي استفاده از آن به خوبي اين موضوع را آشكار مي‌كند. به همين دليل در ساختمان‌هاي متعارف (چند طبقه)، بهترين گزينه ممكن است.

 اكثر مردم به دليل هزينه‌هاي كم‌تر سقف تيرچه بلوك و مزاياي زيادي كه نسبت به برخي سقف‌ها دارد و هم‌چنين سهولت در نصب و اجراي آن، اين نوع سازه را انتخاب مي‌كنند.

در مطالب فوق به طور كامل در مورد كاربرد سقف تيرچه بلوك، مزايا و معايب آن صحبت كرديم. در صورتي كه نياز به دريافت اطلاعات بيشتر در مورد قيمت اجراي اين سقف،  تيرچه، بلوك، يونوليت، ميلگرد ساده، آجدار و... داريد با ما در شهر مفتول از طريق شماره 54483_021  در ارتباط باشيد.


برچسب: تيرچه بلوك ، يونوليت ، ميلگرد ساده ، تيرچه كروميت،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ساعت: ۰۳:۵۴:۳۴ توسط:shahrmaftool موضوع: نظرات (0)

كاربرد ميلگرد عصايي يا ادكا در ساختمان سازي چيست ؟

در پروژه‌هاي ساختماني براي مقاومت در برابر برخي نيروها از جمله نيروي كرنشي يا كششي، ميلگرد ادكا يا عصايي كاربرد بسياري دارد. در ساخت و ساز محل اتصال تير به تيرچه در برابر برش ضعيف بوده و به راحتي از روي تير مي‌لغزد. از اين رو براي اتصال بهتر تير به تيرچه از ميلگرد عصايي يا ادكا  استفاده مي‌شود. اما ميلگرد ادكا يا عصايي چيست ؟ ميلگرد ادكا از پر كاربرد ترين آرماتورها در سقف‌هاي تيرچه بلوك است. اين نوع ميلگرد از عمليات خم‌كاري توليد شده و از نظر شكل ظاهري دو قسمت مستقيم و يك قسمت مورب دارد. استفاده از ميلگرد عصايي سبب تقويت سقف و جلوگيري از ترك خوردن آن مي‌شود. در اين مقاله به كاربرد ها و مشخصات ميلگرد عصايي يا ادكا پرداخته شده است؛ براي كسب اطلاعات بيش‌تر در مورد قيمت ميلگرد ادكا يا عصايي و خريد اين نوع ميلگرد در ادامه همراه ما باشيد.

ميلگرد عصايي يا ادكا ( اوتكا ) چيست ؟
ميلگرد ادكا كه با نام اوتكا نيز شناخته مي‌شود، از موثرترين اعضاي تقويتي در سقف به شمار مي‌رود. اين آرماتورها و بر اساس ضوابط آيين نامه‌اي برش، خم و اجرا مي‌شود. امروزه استفاده از ميلگرد ادكا در سقف‌هاي تيرچه بلوك يك روش مرسوم در ساختمان‌سازي است كه مانع ترك خوردن سقف و افزاش استحكام آن مي‌شود. ميلگرد هاي ادكا در حد فاصل ميان تير و تيرچه نصب شده و اين فضاي ناكافي را پر مي‌كنند؛ در نتيجه در اولين مرحله، مانع از در رفتگي تيرچه‌ها مي‌شوند.

ميلگرد‌هاي عصايي از دو قسمت صاف و يك قسمت مورب تشكيل شده‌اند. قسمت صاف ميلگرد گيرايي لازم را فراهم مي‌كند و قسمت مورب كه معمولا داراي زاويه 45 درجه است با نيروي برشي مقابله مي‌نمايد. اگر طول قسمت صاف ميلگرد ادكا به اندازه كافي بلند باشد مي‌تواند گيرايي لازم را ايجاد كند اما اگر طول آن كم باشد مي‌توان با ايجاد خم 90 يا 180 درجه در انتهاي ميلگرد گيرايي لازم را ايجاد كرد.

كاربرد ميلگرد عصايي يا ادكا چيست ؟

همان‌طور كه در مطالب فوق دربافتيد، كاربرد ميلگرد عصايي يا ادكا در ساختمان سازي اغلب در قسمت آرماتوربندي و سقف‌سازي است. استفاده از اين ميلگرد نيازمند شناسايي دقيق سايز و ابعاد آن است؛ زيرا داراي قطرها و جنس‌هاي متفاوت مي‌باشد. بنابراين براي هر كاربرد قطر مشخصي از اين ميلگرد ادكا استفاده مي‌شود؛ هر چند استفاده از ميلگرد عصايي اغلب در قسمت آرماتوربندي متداول است اما استفاده از ميلگرد اوتكا زماني لزوم پيدا مي‌كند كه مقاومت برشي انتهاي تيرچه كافي نباشد.

ميلگرد اوتكا معمولا براي تيرچه پاشنه بتني استفاده مي‌شود. تيرچه كروميت به راحتي به تيرهاي فلزي جوش داده مي‌شود و جهت تقويت برش به جان تيرچه، ورق جوش مي‌دهند. اما اگر از تيرچه پاشنه بتني در اسكلت فلزي استفاده كنيم، بايد از ميلگرد ادكا جهت افزايش مقاومت برشي در مقطع اتصال تير به تيرچه استفاده كرد. در اين حالت مي‌توان قسمت اتصال ميلگرد اوتكا و تير فلزي را جوش داد و قسمتي كه در تيرچه است توسط قلاب مهار شود.

به دليل ويژگي ها و مزاياي بسياري كه ميلگرد عصايي برخوردار است، بيشتر مهندسان ساختمان‌سازي از آن براي ساخت ساختمان‌هاي بزرگ و تجاري كه نياز به مقاومت بيش‌تري دارند، همراه با بتن استفاده مي‌كنند. از اين رو فروش اين محصول در كشور ما بالا بوده و بازار به نسبت خوبي دارد.

 استفاده از ميلگرد عصايي چه مزايايي براي ساختمان دارد؟
استفاده از ميلگرد اوتكا باعث استحكام سقف و جلوگيري از ترك خوردن سقف در محل تيرها مي‌شود.
در مواقع خطر و زماني كه سازه از هم گسيخته مي‌شود مانع از فرو ريختن كامل سقف مي‌شوند.
ميلگرد خيز سقف را كم مي كنند.
ميلگرد هاي اتكا بارهاي وارد شده بر ميلگردهاي كششي اصلي را كم مي‌كنند.
شكل ظاهري قلاب مانند ميلگرد اوتكا موجب مي‌شود تا در هر مكاني به خوبي وصل شده و مقاومت آن بخش را افزايش دهد.
ميلگرد اوتكا دامنه ارتعاشات را كم مي‌كنند.
ميلگرد عصايي خاصيت انعطاف‌پذيري و خم شدن بسيار خوبي دارد، به گونه‌اي كه در اثر خم شدن نمي‌شكند و به اشكال مختلفي تبديل مي‌شود.
قيمت ميلگرد عصايي يا ادكا بر چه اساسي تعيين مي‌شود؟ 

قيمت ميلگرد عصايي متناسب با مشخصات فني آن تعيين مي‌شود. مشخصات فني ميلگرد ادكا يا عصايي شامل اندازه، قطر، ضخامت، مواد اوليه ساخت، وزن، كارخانه و برند تجاري توليد‌كننده آن است. علاوه بر عوامل‌هاي ذكر شده قيمت ميلگرد عصايي با توجه به نوسانات بازار به‌صورت روزانه متغير است.

به دليل استفاده از فولاد ضدزنگ در ساخت ميلگرد عصايي، اين محصول نسبت به ساير آرماتور‌ها از وزن بالايي برخوردار است. ميلگرد اوتكا در ضخامت‌هاي مختلف و كيفيت‌هاي متفاوت توليد مي‌شوند و ضخامت ميلگرد تاثير مستقيمي بر كيفيت آن دارد، به‌نحوي‌كه هر چه ضخامت بيشتر باشد، ميلگرد از مقاومت بالاتري برخوردار است.

 با توجه به قطر ميلگرد و جنس آن، كه از كربن بيشتر يا كمتري ساخته شده است، قيمت گذاري انجام مي‌شود. اما به دليل نوسانات بازار بايد قيمت‌هاي روزانه را قبل از خريد مورد بررسي قرار دهيد. براي استعلام قيمت نيز مي‌توانيد با شماره 54483_021 و همكاران ما در شهر مفتول تماس حاصل فرماييد.

كلام آخر

در مقاله فوق در خصوص ميلگرد عصايي كه با نام‌‌هاي ادكا و اوتكا نيز شناخته مي‌شود مطالبي را شرح داديم. همان‌طور كه گفتيم اين ميلگرد براي تقويت سازه و استحكام بخشيدن به آن به‌كار رفته مي‌شود. استفاده از اين نوع ميلگرد سبب مي‌شود ساختمان در برابر حوادثي مانند زلزله مقاوم شده و مانع از فروريختن سقف شود.

شباهت ميلگرد عصايي با نوعي ديگر از ميلگرد به نام ممان منفي موجب شده تا برخي مواقع، در هنگام خريد، مصرف‌كننده دچار خطا شود. از اين رو بهتر است در خريد ميلگرد ادكا يا اوتكا تمام ويژگي‌ها، مشخصات و كاربرد ها مشخص شوند. براي خريد اين نوع آرماتور نيز مي‌توانيد با كارشناسان شهر مفتول مشورت كرده و از مشاوره رايگان آن‌ها نيز بهره‌مند شويد. جهت سفارش و خريد هر مقدار از ميلگرد ادكا با ما در شهر مفتول  از طريق شماره 54483_021 در ارتباط باشيد.


برچسب: ميلگرد ، ميلگرد عصايي ، تيرچه بلوك،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۰ شهريور ۱۴۰۱ساعت: ۰۴:۳۹:۰۷ توسط:shahrmaftool موضوع: نظرات (0)

انواع توري مرغي و مشخصات و نحوه توليد آن‌ها

توري مرغي در مقايسه با ساير توري‌ها از مفتولي نازك و سبك توليد مي‌شود. از اين توري در ساختمان‌سازي، كشاورزي و ايجاد عايق برودتي و حرارتي با پشم شيشه استفاده مي‌شود. توري مرغي در انواع ايراني و خارجي (چيني) يافت مي‌شود. نوع ايراني اين توري، كيفيت بالاتري نسبت به نوع خارجي آن داراست. توري مرغي ايراني شامل توري مرغي گالوانيزه گرم  و سرد است. در صورتي كه در نوع خارجي آن فقط از گالوانيزه سرد استفاده مي‌شود. هر كدام از انواع توري هاي مرغي مزاياي خاص خود و مشخصات فني متفاوتي دارند. در ادامه مي‌توانيد با انواع توري هاي مرغي ايراني و چيني ، گالوانيزه و پلاستيكي ، و تحوه توليد هر كدام از آن‌ها آشنا شويد. ما در اين مقاله نيز به مشخصات فني انواع توري مرغي ، ابعاد، چشمه، ضخامت و... نيز اشاره خواهيم كرد.

انواع توري مرغي
به‌طور كلي سه نوع مفتول براي توليد توري مرغي مورد استفاده قرار مي‌گيرد:

1. توري مرغي گالوانيزه گرم
اين محصول با استفاده از سيم مفتول‌هايي از جنس گالوانيزه گرم توليد مي‌گردد. همچنين از وزن بالاتر نسبت به توري مرغي چيني برخوردار است. مفتول‌هاي مورد استفاده در ساخت توري مرغي گالوانيزه گرم ضخيم‌تر بوده و از استحكام بالاتري برخوردار است. اين نوع توري معمولا براي مصارف بلند مدت يا در معرض رطوبت، مواد اسيدي و خورنده مناسب است. بنابراين طبيعي است كه اين نوع توري مرغي در مقايسه با محصولات مشابه از قيمت بالاتري برخوردار باشد. از اين محصول تنها نمونه ايراني آن در بازار موجود است.

2. توري مرغي گالوانيزه سرد
انواع نورد سرد توري فلزي از وزن كم و استحكام بالاتري نسبت به محصولات مشابه چيني برخوردار است. مفتول‌هاي مورد استفاده در ساخت اين مدل توري‌ها از ضخامت كم‌تري برخوردارند. بنابراين اين مسئله باعث كاهش وزن نهايي محصول خواهد شد. لازم به ذكر است اين محصول قيمت مناسب‌تري نسبت به نوع گالوانيزه گرم دارد. در بازار آهن‌آلات ايران هر دو نمونه توري مرغي ايراني و چيني موجود و قابل خريد است. 

3. توري مرغي پلاستيكي
توري پلاستيكي يكي از انواع توري ‌هاي مرغي است كه از چشمه‌ها، وزن‌ و ضخامت‌هاي مختلفي ساخته مي‌شود. توري پلاستيكي از فرآيند اكستروژن، بافندگي يا گسترش توليد مي‌شود. برخي از افزودني‌ها مي‌تواند در طول فرآيند اكستروژن موجب توليد رنگ‌هاي مجزا و خواصي مانند تثبيت‌كننده در برابر نور ماورابنفش شود. پلاستيك به كار رفته در توليد توري پلاستيكي بسيار مهم است. لازم به ذكر است نبايد از پلاستيك‌هاي دست دوم استفاده كرد. زيرا باعث خشكي زود هنگام توري مي‌شود. در نتيجه در حين كار با آن منجر به شكستن و خرد شدن توري مي‌شود.

 

مشخصات توري مرغي
توري مرغي ظاهري شبيه به توري گابيون دارد. اما از نظر كاربردي مي‌توان گفت اين توري اغلب جهت محصور كردن و نگهداري از حيوانات خانگي استفاده مي‌شود. جنس توري مرغي از سيم مفتول است. اگر به ظاهر اين توري‌ها دقت كنيد، متوجه شبكه‌هاي شش‌ضلعي آن خواهيد شد. سيم‌هاي مفتول با تابيدن دورهم، به يكديگر متصل ‌شده و توري را تشكيل مي‌دهند. در محل اتصال، مفتول‌ها چند دور به يك‌ديگر تابيده‌شده‌اند تا موجب پايداري بيشتري شود.

· ضخامت توري مرغي
اغلب توليد توري‌هاي مرغي در محدوده ضخامت 0.7 ميلي‌متر تا 1.2 ميلي‌متر انجام مي‌شود. اگر هنگام خريد اين توري‌ها با واحد Gauge مواجه شديد، تعجب نكنيد. براي بيان مشخصات فني و ضخامت اين توري‌ها، از واحد Gauge استفاده مي‌شود. هرچه ضخامت توري بيشتر باشد، عددي كه جلوي اين واحد اندازه‌گيري مي‌آيد كمتر خواهد بود. براي نمونه، Gauge 22  همان ضخامت 0.7 ميلي‌متر و Gauge 18 برابر با ضخامت 1.2 ميلي‌متر است.

· طول و عرض توري مرغي
توري‌هاي مرغي توسط توليدكنندگان داخلي و خارجي متعددي توليد مي‌شوند. هركدام ابعاد مخصوص دارند. توليد توري مرغي در شهر مفتول در ابعاد 45*120 سانتي‌متر صورت مي‌گيرد.

· قطر چشمه توري
تمام توري‌ها داراي شبكه‌هايي شبيه به هم هستند كه به آن‌ها چشمه گفته مي‌شود. چشمه‌ها مي‌توانند به شكل لوزي، شش‌ضلعي و حتي دايره‌اي باشند. اما همان‌طور كه گفته شد، چشمه توري مرغي اغلب از نوع شش‌ضلعي است. قطر چشمه اين توري‌ها معمولا بين 0.5 تا 1 اينچ است. ازآن‌جايي‌كه از اين توري‌ها اغلب براي نگه‌داري مرغ استفاده مي‌شوند، مي‌توان از مدل‌هايي با چشمه بزرگ‌تر استفاده كرد.

 

مزاياي توري مرغي
توري مرغي علاوه بر مقاومت خوبي كه دارد، انعطاف‌پذير است و برش آن آسان است.بر خلاف ساير توري‌ها اين توري قابليت نصب آساني دارد.

توري هاي مرغي به دليل گالوانيزه شدن مقاومت خوبي در انواع شرايط آب‌وهوايي دارند. به گونه‌اي كه حتي تا ۴۰ سال دوام مي‌آورند. از اين رو يكي از بهترين انتخاب‌ها براي حصاركشي است. البته علاوه بر حصاركشي در صنايع گوناگون نيز ديده مي‌شود. كاربرد  اين توري موجب شده يكي از پرفروش‌ترين توري‌هاي موجود در بازار شود. علاوه بر اين، توري مرغي به صورت متري در طول، اندازه چشمه و ابعاد متنوعي موجود است. 

نحوه توليد و ساخت توري مرغي
فرآيند توليد توري مرغي به دو صورت انجام مي‌شود، روش خودكار و و روش دستي. در ادامه به توضيح كامل اين دو روش مي‌پردازيم:

· روش خودكار
در روش خودكار، مفتول را در دستگاه قرار مي‌دهند و روكش بر روي آن قرار مي‌گيرد.
در مرحله بعد، مفتول روكش دار، وارد بخش حصاربافي مي‌شود.
در مرحله سوم، مفتول‌ها به هم پيچ مي‌خورند و قالب لوزي شكل، شكل مي‌گيرد.
در انتها، به وسيله سيم پيچ اتوماتيك، ابتدا و انتهاي توري محكم مي‌شود.
· روش دستي
در روش دستي، از هيچ دستگاهي استفاده نمي‌شود. 
توليد اين محصول به صورت دستي و توسط اشخاص انجام مي‌شود.
در اين روش سيم مفتول گالوانيزه را دور قالب مي‌پيچند تا بگيرد.
در مرحله بعد دو سر حصار را با پيچ گوشتي مي‌بافند.
در انتها توري مرغي هاي آماده شده را به صورت رول در مي‌آورند.
تفاوت توري مرغي توليد ايران و خارج
كيفيت محصول داخلي توري مرغي به نسبت محصولات ديگر كشورها بالاتر است. همچنين دوام و ماندگاري بلند مدت‌تري نيز دارند. زيرا درصد پاييني از كربن در ساختار آن وجود دارد.  اين مسئله باعث ايجاد ساختار محكمي مي‌شود. جنس مرغوب مفتول گالوانيزه آن باعث شده تا توري مرغي استحكام بيشتري داشته باشد.  پيشنهاد مي‌شود حتما از محصول ساخت ايران استفاده كنيد. زيرا از اين طريق هم از كالاي ايراني حمايت مي‌كنيد و هم عمر سقف خود را افزايش مي‌دهيد. بدين گونه تركيب توري مرغي و پشم شيشه با ورق گالوانيزه يا ورق رنگي مي‌تواند انتخاب بسيار مناسبي براي پوشش سقف مكان‌هاي مختلف باشد. زيرا هم عايق بسيار خوبي بوده و هم دوام سقف تا ساليان زياد تضمين مي‌شود.

كلام آخر

توليدكنندگان معتبري در سطح كشورمان در حال فعاليت هستند كه موفق شده‌اند محصولات توليدي خود را در نقاط مختلف كشور ارائه بدهند. يكي از آن‌ها مجموعه شهر مفتول است. شما مي‌توانيد براي آشنايي بيشتر با محصولات مفتولي و خريد توري مرغي يا توري‌هاي متنوع جهت حصاركشي با همكاران ما در تماس باشيد. همين حالا با شماره 54483_021 تماس حاصل فرماييد و از مشاوره رايگان بهره‌مند شويد.


برچسب: توري مرغي ، انواع توري مرغي ، پشم شيشه ، توري گابيون،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۴ شهريور ۱۴۰۱ساعت: ۰۲:۵۰:۱۸ توسط:shahrmaftool موضوع: نظرات (0)

رابيتس و روش توليد آن

رابيتس از جمله سقف‌هاي كاذب رايج و پرطرفدار در ايران است. توليد رابيتس در واقع شامل انجام چندين عمليات روي ورق گالوانيزه است. اين محصول با توجه به كاربردي كه دارد در طي مراحل توليد ساختاري شبيه به توري و شبكه به خود مي‌گيرد. ورق گالوانيزه سبب جلوگيري از زنگ‌زدگي رابيتس مي‌شود. از اين رو با آسودگي خاطر مي‌توان از آن در محيط‌هاي مرطوب استفاده كرد.

روش توليد رابيتس
توليد رابيتس در طي دو مرحله پرسكاري و كشش عرضي و برش انجام مي‌شود.

·        در اولين مرحله ورق گالوانيزه با ضخامت 0.25 ميلي متر و عرض 26 تا 29 سانتي متر تهيه شده و در دستگاه رول بازكن باز مي‌شود.

·        پس از آن ورق را وارد دستگاه برش مي‌كنند.

·        در مرحله بعدي ورق‌هاي برش‌خورده وارد دستگاه شده و طي عمليات نورد سرد قرار گرفته و پرس مي‌شوند. در اين عمليات ستون و چشمه‎ها در ساختار رابيتس ايجاد مي‌‎شود.

·        در مرحله بعدي ورق پرس شده را تحت كشش قرار مي‎دهند تا به عرض موردنظر برسد.

·        در مرحله آخر نيز بسته ‎بندي شده و روانه بازار مي‎شوند.

به طور كلي امروزه از رابيتس در ساختمان‎سازي به صورت گسترده استفاده مي‎شود. چرا كه نصب و نگهداري آن آسان است و به راحتي مي‎توان طبق سليقه مشتري آن را اجرا كرد. از طرفي دسترسي به قطعات و اتصالات را براي افراد آسان مي‎كند. براي خريد انواع رابيتس، مفتول گالوانيزه، مفتول مسوار و ساير محصولات مفتولي به سايت شهر مفتول مراجعه كنيد.

 


برچسب: رابيتس ، توري ، مفتول ، مفتول گالوانيزه،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۳ شهريور ۱۴۰۱ساعت: ۰۹:۳۴:۵۲ توسط:shahrmaftool موضوع: نظرات (0)

توري مش و انواع آن

توري مش يكي از محصولات فولادي است كه از شبكه‌هاي فولادي مربع شكل توليد مي‎شود. در واقع توري مش از اتصال افقي و عمودي مفتول‎ها روي هم از طريق جوش شكل مي گيرد. توري مش داراي استحكام بالايي است. از اين رو در موارد مختلفي از اين توري استفاده مي‎شود.

انواع توري مش
به طور كلي توري مش يا توري جوشي شامل سه دسته است: توري مش پنلي، آجدار و فولادي. جنس توري مش معمولا از مفتول سياه و مفتول گالوانيزه است. شبكه هاي توري نيز به حالت جدولي روي يكديگر جوش مي‎خورند. اما به طور كلي توري مش به سه دسته تقسيم مي‎شود:

·مفتول آهن

·مفتول گالوانيزه

·مفتول اسيد شور

مزاياي استفاده از توري مش چيست ؟
يكي از اصلي‎ترين مزاياي استفاده از توري مش، قيمت پايين آن هاست. در نتيجه از نظر اقتصادي بسيار مقرون به صرفه است. بنابراين شما با هزينه كم، يك سازه با كيفيت را خريداري مي‎كنيد. دومين مزيت استفاده از توري مش، حمل و نقل آسان آن است. توري مش را به راحتي مي توان جا به جا و نصب نمود. از طرفي نصب توري مش بسيار راحت و سريع صورت مي‎گيرد. 


برچسب: توري مش ، توري جوشي ، مفتول گالوانيزه ، مفتول،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۸ شهريور ۱۴۰۱ساعت: ۰۳:۳۰:۱۵ توسط:shahrmaftool موضوع: نظرات (0)

قيمت انواع تيرچه بتني و كروميت

تيرچه بتني و تيرچه كروميت هر دو قطعه‌اي پيش‌ساخته هستند كه به منظور افزايش مقاومت بتن در برابر نيروهاي كششي مورد استفاده قرار مي‌گيرند. اما اين دو تيرچه از جهات مختلف با يكديگر متفاوت هستند. در ادامه تفاوت تيرچه بتني و كروميت را بيان مي‌كنيم.

تفاوت تيرچه بتني و تيرچه كروميت چيست ؟
تيرچه بتني قطعه‌اي پيش ساخته است كه از ميلگرد و بتن توليد شده و در صنعت ساختمان‌سازي داراي كاربرد فراواني است. در اين نوع تيرچه، ميلگردها در درون بتن قرار گرفته و معمولا براي سقف استفاده مي‌شوند.

تيرچه كروميت نيز نوعي سقف تيرچه بلوك است كه از تيرچه فلزي با جان باز تشكيل مي شود. اين سقف، سقفي رايج در ساختمان‌سازي است. معمولا در كنار تيرچه كروميت از يونوليت به منظور پوشش‌دهي فضاي مياني استفاده مي‌شود.

امروزه از تيرچه كروميت بيشتر از تيرچه بتني استفاده مي‌شود. چرا كه فضاي بين اين تيرچه توسط يونوليت پر مي شود و يونوليت نيز از وزن كمي برخوردار است. اما در تيرچه بتني از بتن استفاده مي شود و وزن سازه افزايش پيدا مي كند. به طور كلي تيرچه كروميت نسبت به تيرچه بتني از مقاومت بالاتري نسبت به زلزله برخوردار است.  

 


برچسب: تيرچه ، تيرچه بتني ، تيرچه كروميت ، يونوليت،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ شهريور ۱۴۰۱ساعت: ۰۵:۳۰:۵۹ توسط:shahrmaftool موضوع: نظرات (0)

كاربرد تيرچه بتني در ساختمان چيست؟


تيرچه بتني به يك قطعه پيش ساخته فولادي گفته مي‌شود. تيرچه بتني از ميلگرد و بتن ساخته شده است. از تيرچه بتني به طور گسترده در ساختمان‌سازي استفاده مي‌شود. تيرچه بتني معمولا در دو نوع خرپايي و پيش تنيده ساخته مي شود. كاربرد تيرچه بتني در صنعت ساختمان‌سازي بسيار گسترده و رايج است و معمولا در بيشتر پروژه‌هاي ساختماني از تيرچه بتني استفاده مي شود. البته نوع ديگري از تيرچه وجود دارد كه تيرچه كروميت ناميده مي شود و با تيرچه بتني تفاوت دارد. از تيرچه كروميت نيز در ساختمان‌سازي استفاده مي‌شود.

كاربرد تيرچه بتني چيست؟
· به طور كلي از تيرچه بتني در ساختمان به منظور جبران مقاومت بتن در برابر نيروي كششي استفاده مي شود.

· تيرچه بتني در افزايش مقاومت ساختمان در برابر زلزله و عوامل ديگر تاثير بسزايي دارد. چرا كه بتن به تنهايي نمي‌تواند اين كشش را تحمل كند.

· از تيرچه بتني معمولا براي ساخت پروژه‌هاي بزرگ و كوچك در صنعت ساختمان‌سازي استفاده مي‌شود.

استفاده از تيرچه بتني داراي مزاياي زيادي است كه از جمله اصلي‌ترين آن افزايش مقاومت ساختمان است. البته اين مقطع فولادي در برابر مزايايي كه دارد معايب زيادي هم دارد. امروزه به جاي تيرچه بتني بيشتر از تيرچه كروميت استفاده مي شود. اما به هر حال استفاده از تيرچه بتني همچنان پابرجاست.


برچسب: ميلگرد ، تيرچه بتني ، تيرچه كروميت،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ شهريور ۱۴۰۱ساعت: ۰۲:۳۷:۲۸ توسط:shahrmaftool موضوع: نظرات (0)